In een paar uur een prachtig resultaat!

Schilderen op porselein is ontzettend leuk en je maakt de meest originele objecten helemaal zelf. Al in een paar uur heb je iets moois in handen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met behulp van grafietpapier breng je eerst een patroon aan. Óf je kunt natuurlijk je fantasie de vrije loop laten en zelf een ontwerp creëren! Daarna ga je met professionele porseleinverf aan de slag. Deze opglazuurverf wordt nog steeds in porseleinfabrieken gebruikt. Als je klaar bent gaat het voorwerp in een keramiekoven, op 800 graden Celcius. Daarna is het gebruiksklaar. De volgende dag is je werkstuk klaar en krijg je het mee. Een uniek en origineel exemplaar!

Tijdens de lessen kun je vanzelfsprekend gebruik maken van de professionele materialen en keramiekoven van Studio KerLamiek

Leuk uitje

Je kunt bij KerLamiek kiezen voor een workshop of cursus porselein beschilderen. De kosten daarvan vind je bij de data & prijzen. De workshop is ideaal voor een zussen- of vriendinnendag, een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Tijdens de cursus bij Studio KerLamiek verdiep je je meer in de diverse technieken voor het beschilderen van porselein.

Cursus

De cursus bestaat uit tien wekelijkse lessen, elk van twee uur. In deze lessen gaan we dieper in op de technieken voor het beschilderen van porselein en het maken van een eigen ontwerp.

Een cursusgroep bestaat uit maximaal acht personen. Iedere cursist ontvangt bij de eerste les een professioneel starterspakket. Door het gebruik van professionele porseleinverf en het brandproces in de keramiekoven van Studio KerLamiek is een goed resultaat gegarandeerd. De cursus vindt plaats onder deskundige begeleiding; er is voldoende individuele aandacht.

De lessen starten in het voor- en najaar. Uiteraard houd ik rekening met de feestdagen, zodat je zowel met Pasen als met Kerstmis een eigen creatie op tafel kunt zetten. Het is mogelijk om op elk moment in te stromen in de wekelijkse les. Je bent ook van harte welkom om met je eigen groep op een zelf gekozen tijdstip de cursus te volgen.

Neem contact op

© Kerlamiek | webdesign by BRANDRS