Samen creatief bezig zijn!

Mijn naam is Lada Zenner. Als kunstenares heb ik mij de laatste jaren toegelegd op het werken met porselein. Mijn creaties zijn met de hand beschilderd en daarom altijd uniek en anders. Ik probeer de zachtheid van het porselein uit te drukken en de gevoeligheid van het materiaal te laten zien.

Porselein is een zeer inspirerend materiaal. Er zijn zó veel mogelijkheden om je gevoelens in het kunstwerk te uiten. Ik gebruik verschillende technieken en werk veel met goud, lusters, verschillende soorten oliën en talrijke kleuren. De schoonheid van de natuur raakt mij diep en geeft mij een brede inspiratie. Zo lang als ik me herinneren kan, heb ik een sterke passie voor kunst en oude culturen.

Ik ben geboren in Rusland en ben tien jaar geleden naar Nederland verhuisd. Sinds het jaar 2019 woon ik in het hart van het prachtige Spakenburg waar ik Studio KerLamiek heb opgericht.

Dit is mijn passie

Ik geniet ervan om samen met mijn cursisten creatief te zijn en om mijn kennis, inspiratie en passie met de mensen te delen. Mijn cursisten begeleid ik enthousiast en gepassioneerd in het beschilderen van porselein. Daar krijg ik veel vreugde en energie voor terug. Ook jij bent van harte welkom in Studio KerLamiek!

Neem contact op

© Kerlamiek | webdesign by BRANDRS